4/6/09

RECOMANACIONS DE LA SETMANA

Us volem recomanar dos llibres que no podeu llegir!

Com? Molt fàcil, perquè encara no han sortit a la venda. Es tracta de dues novetats editorials:

LA MANO DE FÀTIMA de Ildefonso Falcones.
A la venta el 10 de Juny.

L'autor de La Catedral del Mar, que ha venut més de quatre milions d'exemplars en tot el món (és publicat en més de 40 països) i que s'ha convertit en l'autor de novel·la històrica més venuda al nostre país, ja té títol i data de publicació de la nova obra.

El llibre relata l'apassionant història d'un jove morisc a l'Andalusia del segle XVI atrapat entre dues religions i dos amors, a la recerca de la seva llibertat i la del seu poble. Un relat emocionant que pretén reflectir la tragèdia del poble morisc, ara que es compleix (aquest 2009) el quart centenari de la seva expulsió d'Espanya. Una novel·la que ens relata la vida i aventures d'un jove fronterer i enamorat que mai es va resignar a la derrota i va lluitar per la convivència de les religions cristiana i musulmana.

Ildefonso Falcones arrossega al lector en un fascinant recorregut per escenaris com les muntanyes de les Alpujarras i la guerra que hi va haver, així com per la imponent Córdoba, l'antiga ciutat califal: amb la seva mesquita catedral, la seva vella medina, els seus carrers i el seu bullici. Una novel·la en la que els lectors de La Catedral del Mar hi trobaran la mateixa fidelitat històrica, així com un apassionat relat d'amor i odi que porta al seu protagonista pels camins de l'aventura.

LA REINA AL PALAU DELS CORRENTS D'AIRE de Stieg Larson.
A la venta el 23 de Juny (per fi!!!!!)

Semblava que no arribaria mai, però finalment la data s'apropa. Ja falten menys dies perquè arribi el 23 de juny i poguem tenir a les mans el tercer i últim volum de la trilogia Millenium de l'autor suec.

Aquesta és la ressenya que he pogut trobar sobre el llibre per gent que ja l'ha llegit amb altres llengües:

Salander planeja la seva venjança contra l'home que va intentar matarla i contra les institucions governamentals que gairebé van destruir la seva vida. Però no serà una campanya directa. Després de rebre una bala al cap, Salander està sota un severa supervisió a Vigilància Intensiva, i s'enfronta a un judici per tres assessinats en el moment en què li donen l'alta. Amb l'ajuda del periodista Mikael Blomkvist i els seus investigadors de la revista Millenium, Salander haurà de provar la seva innocència i a més a més voldrà identificar i denunciar als polítics corruptes que van permetre als vulnerables convertir-se en víctimes d'abusos i violència. Abans una víctima, Salander està preparada per tornar els cops!


Jo ja el tinc encarregat, i si fos de vosaltres faria el mateix. Tant la novel·la d'en Falcones com la d'en Larsson volaran de les llibreries abans que la Neus tingui temps de col·locar-les als prestatges. Si no us voleu quedar sense o haver d'esperar uns quants dies més, us aconsello que les encarregueu!

1 comentari:

  1. FANTÀSTIC.
    L'HE DEVORAT, IGUAL QUE ELS ALTRES DOS, PERÒ AQUEST HA COSTAT MÉS (MOLTS PERSONATGES NOUS I MOLTES HISTÒRIES QUE ES FAN PESADES).
    EL LECTOR ÉS TESTIMONI DEL NAIXEMENT D'UNA NOVA LISBETH QUE ENCARA ET CAU MÉS BÉ!
    M'HE QUEDAT AMB GANES DE MÉS.

    JUDIT.

    ResponElimina